8/15/2005

MM-Helsinki

Keskiviikko ja torstai satoivat ja tuulivat. Saas nähdä missä säässä huomenna huudetaan maratoonareille... Onneksi sain Sirulta ja Allulla vaatteita lainaksi. Sarillahan niitä oli tietty riittävästi mukana. Mä lähdin liikkeelle shortseissa ja t-paidassa. Katsomossa oli + vähän ja tuuli ynnättynä sadetta, joten ei mulla ihan koko ajan lämmin ollut. Torstain aamulenkki (7 km) sujui toivotusti.

Tänään juoksin reippaamman kympin jotain 3.58 vauhtia ja venyin. Harjoitukset jatkuvat taas ensi viikolla. Silloin alkavat työtkin. Täytyy saada sopiva rytmi päälle, ettei yritä liikoja heti alussa. Siihen hyytyy ja nyt ei ole tarkoitus hyytyä. Ei saamarissa.

Että sentään. Molemmat maratonit olivat elämyksiä. Erityisesti Radcliffen voitto tuntui pirun hienolta. Varsinkin kun se suoritettiin tuolla tavoin. MM-kisoista tuli kuvia sen verran, että pikku hiljaa täytyy saattaa ihka oikea kuvagalleria näytille. Lauantaiaamulla juoksin kevyen ja lyhyen lenkin, mutta sunnuntaina hieman enemmän. Eksyin Itä-Suomessa kahteen eri lenkkiporukkaan, joista ensimmäisen (moguli, Sanna Lampi, Pauliina Utriainen ym.) juoksin rauhallista vauhtia tunnin ja toisen (Jussi Utriainen, Anssi Raittila jne.) kanssa kymmenen minuuttia hieman reippaampaa vauhtia. Sitten tuli ihan hitonmoinen kiirus Kallioon. Myöhästyin tietenkin, mutta säädyllisellä viiveellä. Oikeasti en jaksanut enää kolmatta tuntia juoksua. Pyrin olemaan jalan kanssa kuitenkin yhä varovainen.

No comments: