12/18/2007

Taas mennään?

Jotenkin näiden juoksuvuosien valossa pitäisi äkätä, ettei kaikki ole reilassa... Aionkin nyt pitää taukoa muutaman päivän, vetää kipulääkettä ja venytellä kuin Teppo. Kele.

Maanantai menossa. Jalka on rauhassa, mies ei. Tänään ei juosta, eikä huomenna. Tiistai rullaa. Venyttelyä ja lämpöä home officessa. Päivä 2 ilman juoksua. Illalla on vähän kuntosalia. Aamulla sain ilmoitettua meidän mukaan
tänne. Ilmoittautuminen meni sulkeutui muutamassa tunnissa, kun osallistujamäärä 10 mailille oli rajattu 12.000 juoksijaan. Kärjessä tietty on tilaa, jos juoksee matkan alle 48.00. Viime vuoden tuloslistalta löytyy muun muassa Tadesse Tola, John Korir, Lydia Simon ja Kathy Butler.

Torstai. Kotimatka kesti taas kaksi tuntia. Päälle kävimme kevyellä vitosella. Jalka on hiljaa, mutta koko ajan siellä tuntuu jotain. Ehkä se tuntuukin takaraivossa. Lauantain kisalle on nyt vähän aiotusta poikkeava valmistautuminen.

Lauantain kisa jäi väliin. Flunssa niittasi epäröinnin sikseen. Perjantaina kävin väkisin vetämässä 10 minuuttia kovaa, jotta saisin konetta vähän auki. Nooh, tulipahan sekin koettua. Lauantaina kuitenkin ajelimme katsomaan Baltimoren slummien läpi katsomaan sitä kisaa. Näin seurakamujakin. Sen jälkeen olen keskittynyt valumaan räkää.

Tiistaiaamuna piipahdin lenkillä. Kevyt seiska. Ei tuntunut pahalta, mutta tuntui silti. Tämä viikko vielä rauhassa. Voi elämä.

No comments: