12/28/2007

Pientä eloa taas

Joulu meni ja täällä olen pitänyt hiljaiseloa. Mitään kummempaa ei ole tapahtunut. Tai no sen verran, että kahden viikon levossa jalan tilanne ei varsinaisesti parantunut. Itse asiassa meni vain heikompaan ja jäykempään suuntaan. Aloitinkin lauantaina juoksemaan. Tiistaina tein eka vedot, 10*200m. Ei niin pahaa, mutta ei niin kuosillaankaan olevaa juoksua. Tänään en juokse viissatasia, vaan siirrän ne huomiselle, perjantaille.

Perjantaina piipahdin uuden karhealla radalla tuossa lähiyliopiston takapihalla. Juoksin viissatasia vain viisi. Otin varovaisen alun jalan kannalta. Vetelin kuitenkin ne 1.35:een, joka riittänee nyt parin viikon ajan. Nyt ainakin jalka kesti ne.

Lauantaiaamuna lensimme Vermontiin, jossa on lunta puolisen metriä. Pienen lenkkeilyn ohella tarjolla on vähän vaeltelua ja ehkä vähän Bostoniakin. Bostoniin suuntaan uudelleen sitten tammikuun puolessa välissäkin. Pari vuotta sitten samoille sijoille suuntautuneella reissulla otti pattiin se, ettei ollut vammojen vuoksi mitään syytä ottaa tossuja mukaan. Nyt otan ne mukaan, vaikken pystyi juoksemaan. Sen verran suuret mielenterveydelliset väännöt on menossa.

No comments: