11/22/2007

Kolmas kova viikko

Alkuviikko on samalla alku kolmannelle kovalle viikolle. En ole ihan varma, että oikea takareisi kestää tätä tahtia koko kahta vuotta... Tiistaiaamulla klo 7.50 kenttä oli varattu (?) ja vetelin kakssatasia parkkipaikalla. Ainoa paikka, missä ei ollut märkää, epätasaista nurmikkoa tai autoja liikkeellä. Jalka oli hajota siihen paikkaan. Päivällä ajoin GMU:hun. Paluumatka kesti nyt eka kerran ne kuuluisat 2 tuntia. Osan matkaa olisin kävellyt nopeampaa kuin autojono eteni. Illalla kevyttä ja pientä kuntopiiriä.

Kiitospäivänä tässä lähialueilla olis tarjolla 43 kisaa. Minkäköhän valitsisi? Jonkun tasaisen, niin jalka ei repeä. Joulukuulle on tiedossa jo kaks tiimin kisaa, 2. päivä 5k ja 15. päivä 5 mailia. Hetkonen, nyt vasta tajusin, että ulkona on parhaillaan (kun Suomi pelaa futista) +23! Eilen aamulla juoksin pipo päässä vetoja. +2 tai jotain. Nyt on lyhyiden keli. Amerikka on NIIN ihmeellinen.

Tänään on torstai. Normaalisti tällaisessa tilanteessa, jolloin pitää pohtia, onko tällä jalalla järkevä juosta vai ei, en juoksisi. Mutta nyt on old school -meininki. Ei silloinkaan mitään kyselty. Viissataset, huhuu.

No comments: