11/18/2007

Kisarupeama jatkuu

Tiistaina tein 10*200m taas tummalla radalla. Vasen takareisi on aivan pihalla koko puuhasta, mutta muuten on kivaa. Jalka, selkä ja pakara ovat aivan hajalla lattialla tehdyistä työtunneista ynnä venyttelemättömyydestä. Keskiviikkona teimme illalla kevyen lenkin, jonka jälkeen raahauduimme klubitalon kuntosalille (= täyteen ahdettuun pieneen huoneeseen) tekemään vähän kuntopiiriä. Tein takaressuja, ja heti alkoi tuntua paremmalta. Samoin selkä tokeni oitis, kun tein lihaskuntoa. Tytöt ja pojat, mitä tästä opimme.

Torstaina oli mun eka "duunipäivä", joka itse asiassa alkoi videokonferenssilla Suomeen. Sen jälkeen olinkin 7.30 juoksemassa neljänsadan toistoja. Ei kulkenut pätkääkään. Takareisikin oli niin tohkeana kulkemattomuudesta, että pisti vielä jarruja kehiin. Tein vain 6*400m'200m, kun piti kiirusta kohti Fairfaxia. Muut juoksuryhmästä tekevät kuulemma 5.45 vetoja tai tempojuoksua, joten itselläni on vielä vähän matkaa adaptoitua tähän rytmiin. Ehkä mä vedän omaa linjaa kun niin sahassa kunnossa kuitenkin olen.

Lauantaina starttasin vitosen kisalle. Suht tasaiselle reitille noin +4 lämmössä. Matkassa oli paikallisia etiopialaisia, joiden tahtiin lähdin kisaamaan. Kilsan kohdalla lähdin vetämään koko sakkia, kun siltä tuntui. Olisin voinut vähän säästelläkin, mutten säästellyt. Jalkaa ei koskenut kunnon lääkityksen johdosta. Kisan jälkeen vasta oireili. Vetäsin suht kylmiltään kahden viikon treenin jälkeen 16.22 ja olin kuudes. Tyytyväinen siis. Ehkä kuukauden päästä pääsen jo 3.10-vauhtia ja siitä sitten alaspäin. Siis kovempaa. Voittaja juoksi 14.58. Seuraavana päivänä oli tarjolla vähän pitkää ja sitten piipahdimme D.C:hen käpyttelemään.

No comments: