7/16/2007

Taas matkalle

Lähdin maanantaina 6.20 kohti Berliiniä. Vasta perjantaina takas ja sitten alkaakin loma. Ei huono eli hyvä. Maanantaina pääsin istumaan paikallaan olevassa koneessa tunnin tai jotain sinnepäin. Nysset nukkuivat samalla alueella. Sitä myötä - ei nukkumisen, vaan myöhästyneen lennon - myöhästyin päivän sapuskalta. Illalla lähdin sitten pitkälle ilman kunnon sapuskaa. Tai söinhän lentokoneessa tarjotun sämpylän kokonaan. Väsytti ja olin välillä suunnannut matkani väärään suuntaan ja taivalsin hotellin sijaan uudelleen kohti Berliinin maratonin maalia. Hämäännyin muutamaksi sekunniksi.

Se oli vasta alkua illan hämääntymiselle/hermostumiselle kun minut istutettiin skientologien toimistoon. Että otti pattiin. Pääsin sieltä kiehuen veke ja kohti Hard Rock cafea.

Tiistaiaamulla kevyt 10km. Etsin aiotun kentän käsiini. Siellä se makasi sateessa. Thank good there is google maps... Illalla suuntasin takaisin sinne, kun siellä kuitenkin pääsi rauhaan. Vieläkin se makasi siellä sateessa. Varsinainen koitos oli tänä aamuna. Käväisin heti aamusta vetämässä 10x400m 200m palauksella sub 3.00-vauhtia. Mulle ihan hyvä treeni, muttei helppo heti aamusta, eikä liukkaalla kentällä. Paikallinen kolli änkesi mukaan, mutta jäi jälkeen lopuissa vedoissa kun vauhti kasvoi. Ainakin verryttelyissä. Nyt istun parhaillaan kuuntelemassa South Parkin Garrisonilta. Oukei! Kirvesmies häippäsi tuplasti käsistä. Siihen sanon, että hitto.
Torstainaamuna kevyt vajaa 15 km. Päivällä juttelin ultrajuoksijan kanssa. Iltapäivän matkasin kohti kotia. Onnistuin sittenkin keskustelemaan Kirvesmiehen kanssa. Nyt luottavaisin mielin kohti USA:aa.

Perjantaina kevyttä. Tohon kanssa lyhyt lenkki. Lauantaina jotain kehittävää ja ensi keskiviikkona 3000m. Lauantaina muilutin itseäni 12 km kiihtyen. Alku oli käänteisvaikeaa, kun en saanut vauhtia kuriin. Lopputuloksena hieman tarkoitusta kovempi lenkki ja siksi jätin vedot vetämättä sen jälkeen. Illalla raasto.com extended juhli Sekon 51v synttäreitä. Sunnuntaina Z:n kanssa pitkään. Kone köhi ankarasti jo kymmenen minuutin kohdalla, mutta loppujen lopuksi onnistuin kipittämään 27km. Se pidempi pitkä kuin aikoihin. Viikkoon 111, mikä lämmittää myös, kun kyse oli kuitenkin ulkomaan konferenssiviikosta. Loma-loma-loma.

No comments: