1/10/2007

Vuosi vaihtui hyvissä merkeissä

Jo ennen vuodenvaihdetta juoksussa oli taas tuntumaa. Vauhdit ovat kuitenkin vielä muualla. Palasten kokoamista on tämän vuoden alku. Tiistaina nokka kohti ulkoilureitin raastokierrosta. Nilkkimäisesti kulki, oli vähän liukastakin. Kone on vielä puolivaloilla liikkeellä silti. Eilen pulahdin altaaseen vajaaksi tunniksi. On sekin puuhaa... Torstaina pientä verryttelyä aamulla ja illalla Jukin kanssa VL:ää. Kympin verran tällä kertaa. Kaks kovaa ja kaks reipasta. Lauantaiaamuna vedin Jukan kanssa pulssirajoitteista reipasta. Kymppi kulki nyt jo lähes kaks minuuttia kovempaa kuin pari viikkoa sitten. Pää kylmänä. Torstai kuitenkin osoitti, ettei kunto niin hirmuinen ole. Sunnuntaina pitkää Tohon, Z, Jukin ja Jolen kanssa. Ulkoilureitillä tammikuussa. Tämä on ilmastonmuutosta jos joku.

Vuoden 2007 eka viikko tasan satanen, kuudella päivällä. Kolme kovempaa harjoitusta ja yksi vesijuoksupäivä. Polvi on kunnossa, mutta tutina on edelleen takapuolessa. Ihan vain varmuudeksi.
Maanantaina palasi kuvioihin kuntopiiri. Tuntui taas nohevalta tehdä heilutusta. Alle vetelin kakssatasia. Jos vaikka sais koneen pikku hiljaa heräämään kuukausien, ehkä vuosien horroksesta. Tiistaina ei ainakaan ollut herännyt. Vedin Jukan kanssa ulkoilureitillä aika tiukassa kelissä - pitävää tosin oli - kympin siten, että eka 5km lunkin kovaa ja toinen kovaa. Yllätyin positiivisesti jälkimmäisen kulusta. En jäänyt Jukille kuin 15 sek. mutta uskon edelleen hänen himmailleen. Tänään keskiviikkona vain aamulla vähän lenkkiä, 6 km. Vesijuoksu jää väliin illalla. Huomenna sitten pikavisiitti Lontooseen. Onneksi tällä kertaa kassiin voi pakata juoksukamatkin.

No comments: