12/31/2006

Joulukuu II

Täällä on taas ollut herkkää. Päivityksiä ei ole tippunut teknisten ongelmien ja erityisesti niiden hoitamisen vuoksi. Ihan sama. Eipä tässä kummempia. Kevyttä viikkoa tarjolla. Keskiviikkona vedin luolassa 5km 17.17 kiihdyttäen 3.45/km-vauhdista. Tiistaina tajusin, ettei juuri sataneessa lumessa tehdä kevyttä pyöräilyä, vaan raskasta pyöräilyä. Tulipahan sekin koettua. Sillä väliin toisaalla.

Jouluaaton pitkänä kävi 30 km. Nyt oli kasassa iso porukka. Brunia ja Jolea myöten. Hieno meininki lähteä niin isolla sakilla aaton pitkälle. Maanantaina Somerniemellä kevyt 10 km. Nyt vatsalaukku edelleen turpeana.
Tiistaina kävimme Jukan kanssa juoksemassa tonneja Ruissalossa. Taas oli lämpimähkö keli ja pitävä alusta. Päivämäärällä 26. joulukuuta siis... Mulla ei pahemmin kulkenut, mutta sattuuhan näitä. Keskiviikkona pääsin itseään parantelevan Tohon kyytiin. Onneksi oli rauhallinen meno. Pystyi ihan puhumaan. Torstaina luukutin aamulla vitosen Uudenmaantiellä hieman kovempaa kuin kovimmillaan tänä syksynä. Hyvä fiilis, vaikka epäröin koko harjoituksen mielekkyyttä aamuisen olotilan johdosta.

Perjantaina tuplalenkit, illalla Peran varpajaisissa. Hieno meininki kaikin puolin. Lauantaiaamulla pääsin triatleettien kanssa uimaviesteihin ja vesipallo-otteluun. Happivelkaista puuhaa. Iltapäivällä pulssirajoitteinen kymppi. Kulki 1.20 paremmin kuin kolmena edellisenä kertana. Huomenna olisi Liedossa uudenvuodenjuoksu, mutta se jää väliin tupareiden johdosta. Ensi vuonna sitten... Vuoden viimeisenä päivänä lasketeltiin pitkää Tohon ja Artsin kanssa. Viikkoon 107 km. Satanen on ylittynyt edellisen kerran viikolla 42 vuonna 2005. Tähän on hyvä päättää tämäkin epätasaisen taivalluksen täyttämä vuosi.

No comments: