8/07/2006

Triathlon

Tiistaina nautiskelin itseni kiusaamisesta vanhalla kunnon vauhtileikittelyllä. S:n innostamana starttasimme jopa Ruissaloon, jossa olikin ilo vedellä kahden ja minuutin vetoja 8 km:n verran. Kunto tosin alkoi loppumaan jo 3,5 km:n lieppeillä. Keskivauhti vain 4.10/km, mutta kuitenkin. Verryttelyt siihen tykö ja taas mentiin. Huomenna marjanpoimintaa ja Artsin muuttoa. Päivän biisinä taas suomalaista lirputusta Mokoman Takatalvi tietty... Tein pientä kokeilua nopeasti saatavissa olleilla kuvilla.

Jaa-a. Torstaina aamulla kevyt 17 km ja iltapäivällä pyrähtelyä frisbeen perässä. Rankka päivä jaloille. Siis ihan yleensä, ei niinkään polvelle. Huomenna rauhallista ja lauantaina Vehmaan triathlonkisa, 1/10-matkat. Paluu juurille? Mikan kanssahan siellä triathlonuramme aloitimme joskus 90-luvun alussa. Mikalla se ura on jatkunut vähän aktiivisempana...

Vehmaan 1/10-osa triathlon oli miellyttävä kokemus Uinnin otin rauhassa, pyöräilyn vähemmän (oli peesikielto ja yritin koko ajan ohitella ympärilläni pyörinyttä peesijonoa: kun ne ohittivat minut, ohitin ne välittömästi kunnes katkesin muutama kilsa ennen vaihtoa) ja juoksussa rauhasta ei ollut tietoa (ohitin kaikki peesailijat ja kilsa ennen maalia ohitin vielä itsensä Jari Niemelän, joka juoksi joukkuekisassa). Mika voitti kisan ajalla 53.08, Juki oli toinen (53.47) ja mä yhdeksäs ajalla 62.19. Hävisin itse asiassa naisten voittajalle, mutta laitan sen peesaamiseen piikkiin. Heh. Mikan juoksuaika oli 14.27, Jukan 15.05 ja mun 15.40. Matka oli kuulemma "hieman" yli 4 km, joten ihan kiva homma.

Sunnuntaina juoksimme S:n kanssa hieman - ehkä vähän liikaakin - ja sitten siirryimme Jukin ja Andreinan kanssa Sauvoon marjastamaan. Saavuimme sieltä iltayhdeltätoista... Viime viikolla tuli uuden ajan viikkokilsaennätys 57 km. Polvi ei ollut viikonlopusta moksiskaan. Päivän biisi on aivan varmasti Slayerin Eyes of the Insane. Ihan kevyesti. Muuten päivä taitaa sujua rauhallisissa merkeissä.

No comments: