8/28/2006

Tiistaina aloitin heti kovahkolla pyöräilyllä, mutta lyhyellä sellaisella (23 km). Iggy Pop: I Wanna Live tai sitten Liam Lynch: United States of Whatever. Nyt tuntuu siltä kun tulisi laatat piakkoin. Tulee kai... Töissä on on pirun raastavaa, mutta researchaaminen sujuu nyt kuin koripalloilu. Tiistaina viiden kilometrin todella raskaanoloinen jolkotus Karikolla. Keskiviikkona rankaisin aamusta itseäni kuntopiirillä, jossa jalkaliikkeet tekivät todella hyvää jälkeä. Vaatimaton ilmaisu. Heh. Nyt lähden pian tekemään orientoivia mäkivetoja. Siis kevyitä sellaisia. Huomenna reipasta. The Machete ja New Me.

Torstaiaamuna maistui vihdoinkin kevyt pyörä. Vetäisin Kauselan aika lunkisti, jotta jäi illaksi voimia. Aamulla Groovella soi Larry Grahamin Water, jota en ollut kuullut ainakaan kymmeneen vuoteen. Pirun kova. Löytyy sitä samaa
täältäkin. Ainakin kolmen minuutin hujakoilla. Illalla juoksin Jukin kanssa Karikolla fartlekiä minuutin vedoin. Tuntu aika kovalta, mutta tässä kunnossa taitaa kaikki tuntua. Jalat aukesivat vasta loppurullauksissa. Tänään vetelen kevyttä, jopa ehkä nollapäivää. Sunnuntaina ehkä Härkätien lenkille. Josko pääsis alle neljää 7,5 km läpi.

Perjantaina emme palanneet maaottelun jälkeen Turkuun asti vaan yövyimme Somerniemellä. Lauantaiaamulla juostiin kevyttä taas hienoissa maisemissa ja miellyttävällä alustalla. Sunnuntaina Härkätien lenkillä päästelin alussa menemään 3.15 ja 3.17 tonnit. Yritin jättää Jukan heti. Heh. Vitosen väliaika oli 16.28 ja koko 7,5 km:n kului 26.02, mikä tarkoittaa 3.28/km vauhtia. Ei paha. Tavoite oli paukuttaa alle neljää, kun ei ollut mitään hajua, miten juoksu voisi kulkea 1,5 kuukauden puolittaisen lenkkeilyn jälkeen. Juki juoksi 24.58. Vaikkei matka olisikaan täyttä luvattua pituutta, olen silti todella tyytyväinen ja yllättynyt juoksun kulkuun. Tuntuma askellukseen kuitenkin puuttuu yhä. Itse McMutton oli myös paikalla. En ole nähnytkään häntä sitten kevään hiihtolenkin. Tänään suuntaan kohti Dublinia. Pirun hienoa kun saa taas kantaa lenkkivehkeet mukaan työmatkalle.

No comments: