8/20/2006

Puuh.

Maanantaina alkoivat taas työt. Olisipa ammattini juoksija. Aamulla Jukan autossa soi Radioheadin Karma Police, joten sellainen fiilis jatkuu tän päivän. Maanantaina kevyttä ja kimmoisuutta. Tiistaiaamuna lähdin pyöräilemään leppoista tahtia. Rio de Raision tuntumassa tsekkailin kelloa ja aikaisen ajankohdan johdosta lähdin jatkamaan siitä Maskuun jne. Töihin pääsin 1,5 h ja 45 km:n lenkillä. Hyvä aamuharjoitus. Taas. Töissä ihmettelin koneen kelloa, joka näytti, että 10.40, joka oli varmana tuntia liikaa. Ranteeni oli yhä Ruotsissa. Onneksi ehdin edes siihen aikaan tänne, että ehdin Z:n kanssa lounaalle. Ehkä tänään lähden vähän aikaisemmin.

Muutenkaan ei ole ihan skarppi olo. Jätinkin iltapäivän tekemiset sikseen ja keskityin voimaan pahoin. On kivaa. Lilla kesäflunssa päällä. Jää siis keskiviikkokin väliin. Huomenna aamulla Helsinkiin työpajailemaan. Puuh. Slayer: Silent Scream. HIljaista on. Kesäinen flunssa ei mahdollista ihmeitä, mutta ei tässä vielä ihmeitä tarvitse tehdäkään. Huominen Hirvensalon lyhyt tykitys jäänee väliin. Tänään researchaan kuin peto. Pieni tai iso. Ihan sama. Gil Scott-Heron:
B-Movie.

Lauantai meni koomailessa. Ensiksi olin seuraamassa Hirvensalon ympärijuoksua. Mun piti juosta siellä lyhyempi kisa harjoitusmielessä, mutta terveydentila sitä ei sallinut. Iltapäivä kului 14- ja 15-vuotiaiden SM-kisoissa tuossa takapihalla kellokallena. Illalla ei ollut vahva olo. Sunnuntaiaamu alkoi samassa tuubassa. Kuitenkin riensimme Vepsään viettämään Andreinan synttäreitä. Kiva kun ei satanut. Toivottavasti hengitys alkaa toimimaan edes vähän pian. Flunssa iski suoraan vyön alle eli hengityselimistöön. Sekös ottaa pattiin. Nyt ei soi mikään. Ehkä korvat vähän. Nyt tuntuu flunssa kaikonneen. Olis syytä jo. Huomenna jatkuu. Tai ainakin siltä tuntuu tänään. Four Tet: A Joy.

No comments: