5/05/2006

Vappuaatto alkoi taas kuntosalilla. Hyvältä tuntuu. Pystyn kävelemään portaissa suht tavallisesti jo. Tapailin tänään myös vesijuoksua, mutta vielä en sitä rohjennut tehdä. Taasko sitäkin pitää vääntää? Kyllä. No kuinka paljon, riittävästikö? Ei enemmän. Paljon. Miten paljon? Ihan hitosti, onnea matkaan. Juu kiitos, sitä tarvitaan. Vappua toivotan. Kenelle? Kenelle vaan.

Maanantaina tein vain kevyttä kävelyä, mutta söin sitäkin enemmän. Tiistaina illalla oli kuntosalitreeni ja allaskeikoilua. Tämänhetkinen treeni on seuraava:
Pyöräily 10 minuuttia, 80 kpm, kevyt vastus3x

Penkillä polven ojennus kuminauhalla:
- suora ylös (x15)
- vino ylös (x15) ja
- ojennuksesta kevyt helpotus (x15)
Polven koukistus seisten kuminauhalla, molemmat jalat (x25)
Loitontajat normaali (x20), kantapäät ulospäin (x20)
3xPeruskyykky,
Sitten normaali kuminauhalla (x20)
Trampoliinilla ilman kuminauhaa (x20)
Jalan ojennus laitteella (25 kg), molemmat jalat (x20)
Jalkaprässi kevyellä painolla (30 kg) yhdellä jalalla, molemmat jalat3x
Vatsa
Selkä
Kädet
Liikkuvuusharjoituksia
Pyöräily 10 minuuttia, 80 kpm, kevyt vastus

Päälle allastreeni:
Koordinaatioliikkeita vedessä
Vesijuoksua

Eilen tosiaan vetäisin jo vesijuoksuvyön päälle, ja juoksin jopa 5 minuuttia, mutta polvi ei siitä vielä välittänyt. Sain ainakin tavoitettua kipurajan. Ylitin sen hieman, joten eilen polvi oli suht pahana illan. Tänään lunkisti. Menen iltapäivällä tsekkaamaan pm-maastoja Rio de Raisioon. Vähän taas kuvaamaan siis. Huomenna saatetaan Hell'n ja Tohon kanssa raastoluola kesäteloille. Pitkän linjan tavoite on, että ensi vuonna pääsen minäkin sinne juoksemaan... Nyt valmistelen jalkaa lauantaita varten, Jussin ja Anun häihin.

No comments: