5/07/2006

Rullaan, rullaan

Pm-maastoissa ei tuntunut enää miltään tämä juoksemattomuus. Pahinta oli Karhu-viestissä. Aallon Artolla oli eri fiilarit Riossa. Ei ole helppoa juoksulle elävän olla ilman juoksua. Ei. Sääri juoksi kovaa, Hell ei pystynyt kyydissä, Pasi oli varma ja Mika hieman hyytyi. Siinä miesten ja 19-sarjan kisa. Naisissa Annukka oli pitelemätön.

Torstaina saatoimme Hellin, Tohon ja Artsin kanssa raastoluolan kesäteloille. Matto löysi paikkansa ja alustavasti luola aukeaa taas syksyllä kun kelit alkavat hajottamaan. Sen jälkeen menin kuntouttamaan polvea. Polvispesiaali maistui nyt varsin hyvältä. Nyt tekisi taas hirmuisesti mieli juoksemaan, mutten pysty. Tämän kanssa on nyt vain elettävä. Onneksi sain pm-maastoista mielestäni ensimmäisiä onnistuneita juoksukuvia. Pikku hiljaa sekin osasto kehittyy. Kiva homma. Isompi tulikoe on tarjolla Jukolan viestissä, jonne osallistun valokuvaajana. Saavumme Saloon tosin Sarin juostua ensiksi Forssan puolikkaan. Saas nähdä pelastaako mahdollinen lisäsalama mut yöllä... Taidetta peliin.

Täällä kotona työskennellessäni näen hieman katsettani nostamalla suoraan Karikon lenkille. Nyt kun lehdistö on vielä vähäistä, näen monen monta askellusta ja vauhtia liikkuvan. Täytyy sanoa, että lapsilla on näyttää aika rentoa juoksua. Samoin muutamalla mailerilla.

Huh-huh. Olipas eilen kemut. Anun ja Jussin häät. Tänään ihan siemaileva olo. Vaihdoin fillariin slicksit alle ja pesin sen romun. Marvilin munamankelin. Huomenna alkanee fillaritreenit ja sitten taas salinysvääminen jatkuu hieman tehokkaampana. Ettei vain eilinen tanssahtelu parantanut polvea??? Tänään ei ole ollut lainkaan nälkä, mutta kävimme silti ulkona sapuskalla. Näimme Pasman, Kipan ja Viirun katsomon puolella sekä Suvin marssimassa neljäntuhannen partiolaisen keskellä. Oli kuuma. Kesä on täällä.

No comments: