1/11/2006

Vettä

Maanantaina jatkoin töihin kävelyä. Junalle piti vähän jo kiirehtiä. Palaveriin, jonka olisi voinut hoitaa meililläkin. Kai. Ollista ei ole vielä kuulunut. Pitää kohta varmaan soittaa sille. Ok. Huomenna hakemaan lähetettä ja toivottavasti samalla pääsisin röntgeniin. Sitten torstaina muutaman päivän keikalle Bostoniin. Kovaa peliä. Tossut jäävät nyt valitettavasti kotiin, sillä polvi ei juoksuun taivu. Valitettavaa, mutta tosiaan muutaman edellisen vamman jälkeen tapahtuneen juoksutapailun jälkeen polvi otti välittömästi lukua. Todella v-mäistä, mutta kun unohtaa itsekeskeisyyden niin kärpäsen pieruhan tämä on.
Onnelan analyysissa polvessa voi olla ongelmana joko polvilumpion väärä ohjautuminen kun teen tukiharjoituksia tai sitten siellä on jossakin plica (joka vaatii tähystystä).
Täällä ainakin tuntuu. Noin. Ortopedi kutsuu. Näppärää. Vaikeaksi käy ennen kuin loppuu.

Eipä käy kateeksi juoksevia lajitovereita tällä kelillä. Tsemppiä kaikille. I'm off to Boston. Sinä aikana henkilökohtaisella urheilurintamalla on suht hiljaista. Vain kuntopiiriä. Eilen olin uimassa. Siellä olisi ollut tarjolla niitä vesijuoksuvöitäkin...

No comments: