1/08/2006

Uusi vuosi, tutut kujeet

Heti maanantaina piti päästä kokeilemaan juoksua. Eipä siellä paljon muutosta ole tapahtunut. Nyt on takana pari viikkoa lepoa, hoitoa ja yksi piikki, eikä uusi vamma ole vielä lähelläkään ehtaa kuntoa. Mitähän sitten seuraa kun tämä tulee joskus kuntoon???? Viime vuonna tuli juostua 2997 km, ja nämä tulivat 1.6.-25.10.2005 välisenä aikana. Vähän jo kaiholla muistelen näitäkin aikoja.

Päivällä oli tosi muuten lähellä, että viime vuonna ostetut Aamupala-juustot (2 kpl) olisivat vanhentuneet kelvottomiksi. Niiden viimeinen käyttöpäivä oli näet 2.1.2006 klo 13.55. Sain ne syötyä sämpylän päällisinä klo 13.40 mennessä. Nyt lottoamaan.

Mutta taas nykypäivään. Maanantaina tein vajaan kuntopiirin, jossa oli nyt erityisen paljon polven alueen harjoituksia. Yksinkertaisia staattisia lihasjännityksiä. Näiden jälkeen kunnon venyttely. Aamulla jatkoin samaa rataa. Vasemmassa jalassa on nyt kaiken kaikkiaan "vain" lihaksen kiinnityskohdan tulehdus, joka helpottanee levolla. Sietämätöntä. Etten vain olisi liian vanha jo... Pohjeluun murtuma 03-05/2003, jännerappeuma 09/2004-04/2005, pakara"syndrooma" 10-12/2005, vasemman polven vamma 12/2005->. What next?

Hiljaiselo jatkuu. Silti piti käydä kokeilemassa josko jalka kestäisi hiihtoa, ja jos ei kestäisi niin sitten laskeutuisini altaaseen. Uimaan, en vetiselle lenkille. Kolmas peräkkäinen talvi juoksukyvyttömänä...

Sain kiusattua happikonetta eilen hiihtämällä. Keli oli hyvä, ja niiloja oli liikkeellä paljon. Polvi ei tästäkään pahemmin pitänyt. Tänään sain kävellä töihin, kun pyöräilyyn polvesta ei ole. Perjantaina hiihdin taas tunnin raastolla. Kivaa puuhaa, muttei polven mielestä. Huono juttu. Sunnuntaina kävin taas Impivaaran väenpaljoudessa. Plaah. ...kele mitä puuhaa.

No comments: