3/17/2005

MM-raja

Että sentään. Toho alitti MM-rajan mukulakivillä. Oli kuulemma tuskainen taival, mutta mies on tyytyväinen. Miksei olisi? Join tuon kunniaksi lasin Pepsiä. Viikonloppu meni hiihdon merkeissä. Lauantaina oli takapuolikeli, mutta eilen suksi lensi. Tänään on taas juoksupäivä. Kun aiemmin valitin, että kun juoksemaan ei pääse, niin nyt voin valittaa sitä samaa, mutta eri merkityksessä. Nyt on taas tosi vaikeaa olla aloittamatta täysillä. Muuten siihen ei estettä ole, mutta jalkaa ei saa vielä rasittaa liikaa. Toivottavasti tämä pidättely palkitaan...

Eilen oli taas pirun hyvä päivä. Juoksin hallille, hallilla ja takas. Nyt juoksin hallilla jo kovaakin. Askel on entistä laiskempi, mutta nythän on aikaa sitä harjoittaa. ON se kyllä niin laiska, ettei tästä miksikään liitokalaksi enää tällä uralla nousta. Puukiipijän kepeästi siis eteenpäin. Tänään jalka ei pahemmin vihoittele, mikä on hieno asia. Illalla pyörää ja Tohon kanssa vesijuoksua. Sillä on nyt menossa Maximum Recovery. Sietääkin olla. Torstaina eka kova?

Neiti Aika on kyllä ollut kestävyysurheilijalle armelias, kun on liittänyt kaksi minuuttia yhteen. Ja minuutin niiden perään. On yllä juoksuvyö, alla pyörä tai neulaspolku, niin kaksi minuuttisilla saa kiusattua itseään erinomaisesti. Kiitos kaksiminuuttisista. Eilen oli kova pyörä ja perään kevyttä vesijuoksua. Tänään kevyempi päivä vesijuoksuineen.

Selvisimme Tohon kanssa lasten peuhatunnin syövereistä. Lussekin olisi ihmetellyt moista menoa. Tänään on vuorossa ensimmäinen hieman kovempi juoksuharjoitus. Matolla. Vedin viis tonnia: 3.58-3.26 viidensadan palautuksella. Ihan jees. Töitä on tarjolla, mutta onneksi palkka on hyvä. Illalla jalka oli odotetusti hieman outona, mutta tänään jo ok. Jalkapohjaharjoituksia lisää.

No comments: