9/24/2008

Palautuuu

Eilen juoksin pari kevyttä ja tänään käyn aamulenkin ohella illansuussa myös metsäreippaalla. Huomenna pitää kokeilla maratonvauhtia kevyellä temmolla.

Chicagon maratonin suhteen on vähän niin ja näin kun tällä hetkellä meidän molempien lähtökarsinaksi on merkitty Open, mikä tarkoittaa, että edestämme lähtee 12.500 nopeampaa juoksijaa (eliitti, top 100, sub 3.00, 3.30 ja 4.00 maratoonarit). Jos emme saa enää tilannetta selviämään, jää Chicagon kirkkaimmaksi tavoitteeksi negative split. Ja eipähän tuolla liene niin väliä, kun kerran saamme nettoajan. Nettoaika hyväksytään myös Bostonin maratonille, joten eiköhän tästä selvitä. Ainoa vain, että lähtöviivalle kestänee muutama minuutti ja siitä vielä muutama kilsa ennen kuin pääsen omaan vauhtiin. Vaimokullan puolesta ottaa pattiin kun hän se on meistä kovassa iskussa juuri nyt.

[edit:] Uunituore myönteinen vastaus Chicagon päästä antaa pientä toivoa sille, että pääsisimme kumpainenkin lähemmäs omavauhtisia juoksijakollegoitamme 2,5 viikon päässä häämöttävässä kisassa. Toivon suuresti, että näin käy.

No comments: