2/21/2008

Aamuvarhain

Jaaha! Kello on nyt ennen puolta kasia. Huono ilmaisu, mutta asian ymmärtää. Aloitin verryttelemään 5.45, joten vuorossa oli ensimmäinen kerta kun aioin juosta kovaa aamukuudelta. Tarjolla oli pari cooperia kolmen minuutin verryttelyllä. Ekassa vedossa en pysynyt poikain kyydissä kuin 45 sekuntia. Jätkät ampaisi ylämäkeen sellaista vauhtia, että kaduin välittömästi läsnäoloani sillä kadulla. Loppua kohden olikin hieman vaikeampaa kun ei mulla ollut hirveästi hajua minne suunnata aamun pimeydessä. Toisen aloitin rauhallisemmin ja säilytin tuntuman noihin Bostonin maratonille valmistautuviin kolleihin. Hyvän matkaa takana kuitenkin. Juoksin 2*12 minuuttia 5.25-5.30 mailivauhtia aamukuudelta. Kerta se on ensimmäinenkin ja vauhtina juuri se, mitä tältä kunnolta voi odottaa.

Sekaista vatsaa lukuunottamatta miellyttävä kokemus. Viikon päästä uusiksi. Ehkä vuoden päästä pysyn muiden matkassa. Eilisiltana kävin juoksemassa isommalla lössillä 50min. ennen pizzeriaa kokoontumista. Vauhti oli sitä norppia, 3.50-3.55/km. Tällä viikolla onkin sitten takana jo mäkivedot, vajaa tunti reipasta ja kovat vedot.

2 comments:

Unknown said...

Ei coopperia vaan Teskun 6X1000m testi Kuppiksen hallissa (Jääskeläinen pelkäsi liukkautta ulkona, eilen oli +10 ja jäätä vai drinksuissa). No, ei ole kiva kiertää pikkuympyrää. Saa nähdä kuinka hitaita vauhteja MJ tarjoaa tällä kertaa. Nyt on ainakin hiiviskelty puoli vuotta oikein kunnolla. Tässä alkaa tuntua ihan urheilijalta, kun testaillaan. Ei sentään doping- tai HIV-testejä tarvita. Loma on hiano keksintö :]
terv. PMalinen

Ste said...

Hyvää testiä vaan. Kyllä sitä pikkuympyrää saa kiertää ennen kuin tylsältä tuntuu. Vaihda tunnin välein suuntaa. Hah.