9/23/2007

Lisää kisoja

Suht lunkia alkuviikkoa taustalla. Töissä on puskenut ehkä liian pitkiä päivä. Eilen vetelin 10x200m aiotun 20:n toiston sijaan. Väsytti. Juoksin nuo tosin myötätuuleen, joten aika nössöä. Toisaalta eilen ei edes tuullut. Eilettäin piipahdin Tohon kanssa ulkoilureitillä. Illalla polvi oli väsynyt. Torstaina aamulenkki vaihtui fillarin renkaan paikkaamiseen. Oli pakko. S lainasi vanhaa pyöräänsä mulle, mutta se on aivan viimeinen vehje. Nyt vähän kismittää kun tänään olin ajatellut vetäistä pari kympin lenkkiä. Korvaan ne sitten yhdellä parikymppisellä. Näin on!

Tänään piipahdan ehkä Yli yön juoksussa Kupittaalla. Aamulla ei kyllä ollut mikään ässäfiilis, mutta eipä sitä optimia aina ole tarjolla. Sunnuntaina sitten pääkaupunkiin.


Perjantain yöjuoksu oli huipaisaa kolmannelle kierrokselle asti. Jo alkuverryttelyssä kurkussa piipahtanut lounas jarrutti menoa. Ilman tätäkin perspektiiviä jalat olisivat estäneet lopun vauhdin kiristämisestä. Kauan kesti maaliintulo, mutta olin kolmas. Jole voitti kevyellä loikalla.

Lauantaina vain pieni hilppasu ja lopun päivää muuttoa. Iltapäivällä valtava hieno kokemus pesiksen parissa. Osuin kaikki ne osumat, joita olisi peruskoulussa tarvinnut osua ja heitin kaikki ne heitot takakentältä kotipesään, joita silloin ennen muinoin kaivattiin. Hyvä, että edes joskus. Mutta... älyttömän hauskaa oli.
Pääkaupunkijuoksu kutsui sunnuntaina. Nukuin yön lattialla kun Helsingin sukulainen piipahti yökylässä. Selkä oli entistä tujummassa jumissa sen jälkeen, mutta se ei ollut suurin defekti meikässä eilen. Jalkani olivat aivan koomassa alkuverryttelyssä, itse hölkästä ja sen jälkeen. Juoksin 10,55 km hädin tuskin just 3.30-vauhtia, mutta voitin sattumalta koko kisan. Olisin ollut kyllä ilman sitäkin tyytyväinen ja yllättynyt Hellsingin tarjoamista juoksumahdollisuuksista ja koko tapahtumasta. En juossut muuten kuin kahdesti harhaan.

No comments: