6/16/2007

Kv-hommia

Konferenssikeikkailu jatkui putkeen. Unta on kertynyt yhtä vähän kuin viime viikolla, mutta nyt ravinnonsaanti ja lämpötila ovat olleet siedettävämpiä. Silti kyllä huomaan, etten ole enää veroiseni. Tämän päivän tutkimuksen esittäminen meni ok, mutta paperi oli sen verran kesy, että suoraan sanoen jäin enemmän miinukselle kuin plussalle. Raaston kisat odottavat kahden tunnin päässä. Ugh!

No niin. Tänään alkoi arki. Kaksi viikkoa on valahtanut sormien läpi niin nopeasti, ettei sitä edes tajua. Raaston kisat sujuivat ihan mallikkaasti. Kaikki aiotut rajat eivät kuitenkin rikkoutuneet, mutta nohevia ennätyksiä kuitenkin syntyi. Torstai jatkui kohdalla yöhillumisella, kun konferenssivieraita oli ilo kestitä.

Perjantaiaamulla piti nukkua kasiin, mutta jo seiskalta puhelin herätti minut paikkaamaan järjestelyissä. Perjantaina hieman myöhemmin nuupahdinkin sitten kostoksi luentosalin takaosan lattialle nukkumaan esityksen ajaksi. Sori Intia. Iltapäivällä etsittiin kadonnutta saksalaista, ja väisteltiin multikutsua lähteä tohtoriopiskelijoiden kanssa saareen. Alustin kuitenkin samalla tutkimuspaperia, jota ei todennäköisesti tule koskaan julki. Perjantai-ilta vietimme ratkiriemukasta aikaa Jukan, Lucan ja Kazaanin kanssa Turun yössä. Yössä kuinkas muuten...

No comments: