6/12/2007

Kuumaa ja matkoja

Lauantaina juoksin Jukan kanssa verryttelyä takapihalla. Ei paha. Sunnuntaina piipahdin 2,5-kertaisella Ruissalossa lämpenevässä kesäkelissä. Maanantaina heräsin kuin koomasta ja lähdin kevyelle. Illalla vielä kevyttä ja kuntopiiriä ja sitten taas takaisin ruotuun tonnien kanssa.

Keskiviikkona Madrid kutsuukin sitten jo 6.30, joten juoksut jäänevät iltaan. Torstaina yritän ehtiä TV-kovalle heti aamusta ennen 8.45 alkavaa päivän rupeamaa ja sitten lauantaina irrotan aikaa kakkosille. Niille lyhyemmille. Saas nähdä vaihdanko torstaina ja lauantain treenit päittäin. Sunnuntaiaamu pyhittäytyy joka tapauksessa pitkälle. Näillä eväin selviän keikasta, joka tulee muiden duunien kannalta vähän mälsään tuokioon. Ehkä mä otan etelässä lunkisti. Niin ne muutkin tekevät.

Maanantai-illalla, kahden harjoituksen ja kevyen kuntopiirin jälkeen lähdin vielä kultaa vastaan kohti Halikkoa. Hän kun oli siellä fillarilla, niin lähdin vastaan. Itselle n. 40 km pyöräilyä, S:lle 110. Kohta tonnien vuoro. Jalat ovat jo nyt ihan sykkyrällä, mitähän miettivät parin tunnin päästä...

Huh. Tonnit kulkivat suht hyvin ja kiihtyvästi. Niistä on tällä hetkellä aikaa 1,5 viikkoa. Lähdin siitä Madridiin. Siellä juoksin torstaiaamuna 11 km reipasta kun ei ollut vielä liian kuuma. Päivällä olikin jo +40 auringossa. Ilta venyi hartaasti ja aamulla oli tosi vaikeaa vetää edes kevyttä kymppiä. Perjantai päättyi vasta lauantaina ja siksi siirsinkin vedot iltapäivään konferenssin päättymisen jälkeiseen aikaan. What a laugh! Painoi kun kivireki. Unta ja ravintoa kehissä liian vähän, joten ihmekös tuo. Sunnuntaina jouduin lyhentämään pitkää vaivaiseen 17 km:iin.

No comments: