5/22/2007

SM-maastot

Maanantaina satoi. SM-maastot kuitenkin lähestyvät vääjäämättömästi. Vähän kismittää, kun maalis-huhtikuun harjoittelu ei mennyt lainkaan suunnitellusti ja riski hengitysongelmille on koko ajan läsnä. Silti osallistun maastoihin. Voipi olla, että ovat urani viimeiset sellaiset. Jos hengitys toimii, niin uskon tasaiseen suoritukseen. Jos näin ei ole, niin 12km sujuu pienen pienissä pätkissä tyylillä: 5m kovaa/495m ei-niin-kovaa. Nynnyn puhetta.

Tänään radalle. Viikko sitten kykeni lyömään itseni henkisesti lyttyyn huonoilla suorituksilla. Jos vaikka laitetaan samanlainen psyykkaus tähän alle, kiitos. Jo vain, nyt tuntui jo juoksulta. Tonneja alle 3.10 ja kakkoset alle 6.40. Hyvä mulle nyt. Pienten vaikeuksien jälkeen.
Keskellä viikkoa kevyttä. Raasto.comissa ei näköjään ole. Perjantaina olin kuvaamassa häitä. Muutama onnistunut räpsy ainakin osui iirikseen. Toivottavasti saan ne näytille J&P:lle heti alkuviikosta...

SM-maastot Imatra. Motivoiva pettymys. Nousen vielä, mutta se vaatii hommia. Keskiviikkona päiväksi Brysseliin. Maanantaina jalat aika ookoo. Eipä ne pahemmin väsymään pääse kun ei koneesta lähde mikään irti.

No comments: