5/07/2007

Post stress

Maanantaina ei ollut kevyt olo. Piipahdin hierojalla ja illalla vedin S:n sijaan kuntopiirin. Laiskasti suoriuduin siitä. Uni ei ottanut tullakseen, ja siihen vaikutti se, että aloin valmistamaan ateriaa vasta 23.00. Yöllä kolme leffaa, aamulla neljäs ja fillarin renkaiden vaihto. En juossut seuraavana. Illalla oli sen sijaan urkkaliiton strategiatyötä. Josko ehtis leffaan sen jälkeen? Jalat olivat kuitenkin hyvin suotuisalla päällä. Ehkä vois jossain välissä vetäistä fillarilenkin?

Pientä hiljaiseloa päivityksissä. Koulun palvelimet ovat olleet jumissa pidemmän aikaa, mutta eipä ole juoksurintamallakaan hirmuisia tapahtunut. Maanantain jälkeen seuraava, hieman harjoittelua muistuttava päivä oli lauantai. Aamulla kevyt 16 ja illalla kevyt 11, jossa kolme kilsaa aerobista reipastelua. Radalla triatleettien kanssa. Sunnuntaina lähdin Paimio-juoksuun, jossa juoksin Jukan suostuttelun jälkeen vain 4980m:n lenkin. Aikaa kului 16.18, mikä ei harmita. Yllättävänkin kivasti kulki puolikkaan jälkeen.

Maanantaina keventelin taas, mutta tiistaina vedimme aamulla Jukan kanssa rullailuija ja illalla Mikan, Jukin, Darbyn ja muiden säestämänä Karikkoa ja rataa kovina vetoina. Radalla kyllä huomaa tekemättömät työt kovin helposti. Askel on todella kimmoton ja laiska. Karikolla kyllä kirmaa, mutta rata ei armoa jakele. Eipähän pääse luulot turhaan kasvamaan.

Eilen käväisin jo aamusta (klo 8.00) juoksemassa vauhtileikittelyt maastossa ja siitä sitten suorilta työmatkalle Hellsinkiin. Takaisin kotona olin jo kasin jälkeen, joten hyvä ratkaisu oli viettää juoksujuhlaa jo aamusta. Kun siihen on mahdollisuus. Tänään kevyttä ja huomenna Mikan ja Darbyn kanssa Ruissaloon. Aiottu Hunajahölkkä jää väliin (sori Hell), mutta yskä ja limaneritys ovat sitä luokkaa, että vauhdin mahdollinen hiipuminen ei ota pattiin Ruissalon matkalla niin paljon kuin Harjavallan keikalla. Näin.
Kotoa päivittäminen on yllättävän työlästä (=mahdotonta) tehdyn palomuuripäivityksen jälkeen. Lauantaina kova jäi jarrukovaksi. Hengitys on aika pihalla flunssan/pölyn/siitepölyn johdosta. Jokainen aamu on silkkaa hengitysraastoa ennen kuin vähän aikaa happi kulkea. Niin oli lauantaikin. Juoksin Darbyn jänönä 3.33 vauhtia. Loppuaika 35.32. Loppupäivä kului rattoisasti Virtojen muuttourakassa. Tai varsinaisesti muutosta vähän myöhästyimme, mutta kannettavaa riitti silti. Sunnuntaina hyvin väsähtänyt 22km.

No comments: