2/28/2007

Vähän triathlonia, hidasta uintia

Jep. Uinti oli kamala kokemus. Meinasin jäädä sille tielle vaikka matkaa oli tarjolla vain 500m. Näennäisen rytmin hajottua räpiköin lähinnä paikallaan keskittyen pinnalla pysymiseen ja hengittämiseen. Jäin kärjelle 2.45 ja kullallekin minuutin. Hiihto sujui tasaisesti ja juoksu kiihtyvästi. Tuloksista ei ole tietoa, mutta kiva kokemushan tuo oli. Illalla juoksin tv kympin Raastoluolassa. Sen jälkeen maistoin suklaata.

Sunnuntaina läksimme normaalia aikaisemmin pitkälle. Juoksin 32km ja siihen tykö sitten S:n kanssa Alastarolla 1.40h hiihtoa. Illalla väsytti seurata pyykinpesukoneen tasaista työskentelyä. Ehken seuraa sitä pidempään, vaan keskityn muuhun. Vielä täytyy ääneen todeta, että Limppareiden perjantainen keikka oli itselleni jollakin tavalla pysähdyttävä hetki. En osaa kuvailla tarkemmin asiaa.

Maanantaina oli oletetun nahat. Vaivoin jaksoin kuntopiiriin. Paremmin jaksoin sieltä pois. Tiistaina piipahdimme Helsingissä Halosen kanssa samoissa kemuissa. Tänään on keskiviikko. Viimeinen helmikuun päivä. Ehkä viikonlopun keekoilut painavat yhä tai sitten olen liittymässä sairasklubille. Niin tai näin ohjelmassa on hallia ja lauantaina - jos en kipeydy - Porin hallikymppi. Lähdin ottamaan 15 minuutin nokoset. Kokoushuoneen pöydälle.

Illan harjoitus kulki ihan hyvin suhteessa virkeystilaan. Juoksin sub 3.20:tä 1/2/1/2/1 kahden ja puolen palautuksella.

No comments: