2/22/2007

Lisää luolaa

Mennä viikon takareisiongelma on jäänyt taakse. Eilen rullailin Jukan kanssa muutaman kakkosen sekä kolmosen ja yhden tonninkin vielä. Kaikki tämä rajoitin päällä 3.15-3.17 -vauhtia. Maanantaina nupitin Kirkkonummella, mutta selvisin siitä vain uudella peukalon peläytyksellä sekä oikean takareiden kirraamisella. Olen kuin Litti, pian täysin palasina. Tänään piipahdan hierojalla ja huomenna jatkuu taas.
Torstaina raastoluolassa suoritettu rajoitettu kymppi maistui makealta. Saas nähdä miten huominen testi kulkee. Jos on niljakas keli, niin ei kulje lainkaan, mutta tuleepahan tehtyä.


Ja niljakas keli oli. Plussaa ja pientä pöpperöä tossun alla. Juoksin "ponnistamatta" 35.30. En voi sitä hirveästi harmitella. Pitävällä alustalla olisi kulkenut juoksun tavoin. Oikea takareisi väsyi liukastelussa. Sunnuntaina lipsuttelin 31 km Jolen ja Z:n kanssa. Vammakierteen jälkeen parhain viikko näyttää kokonaisuudessaan tältä:

MA: 5 + 11 ~4.00
TI: 5 + 14 & 1/2/3/2'3min. ~3.13-3.17
KE: 10 + hieroja
TO: 5 + 5 & TV 10 ~3.45
PE: 10
LA: TV 10 ~3.33 + 12
SU: 31
YHT. 136km

Maanantaina väsytti ja illalla ketutti. Lähinnä ylimääräinen liukkaus. Tänään, tiistaina oli puolestaan varsin pitävä keli, joka selittyy pitkälti reippaalla pakkasella. Melkoista tasapainoilua siis. Illalla Jukin ja Z:n seurassa muutama tonni. Hallissa.

Tiistain tonnit kulkivat ja eivät kulkeneet. Onneksi kulkemattomuus, lähes totaalinen sellainen, sijoittui jo toiseen vetoon, niin selvisin kunnialla loppuun. Lopuksi veteli kakssatasia a' 32 sek. Keskiviikkona reposteli iisin kympin runsaassa pakkasessa. Sama lämpötila jatkui torstaiaamulla. Ihan sama kun tuli kuitenkin ulkoiltua. Tänään Raastoluolaan ja leffavisaan. Tiukka ilta.

Kymppi kiihtyi kivasti ja leffavisassa sijoituimme toiseksi. Edellä K. Salmisen vahvistama joukkue. Ketäs me hankimme ensi kerralla tueksi? Perjantaina kevyttä ja yöllä Limonadi Elohopean viimeinen keikka. Siitä keikasta ei voikun kiittää kavereita. Harmillista kun ei voinut jäädä fiilistelemään keikan jälkeen Päiväriin ja piti siirtyä nopeasti nukkumaan kun lauantaiaamulla eli ihan justiinsa on talvitriathlon. Sinne siis. Illalla luolaan.

No comments: