11/02/2006

Raastoluolaan eka kertaa

Menin kai altaaseen. Kävimmekin frendaamassa Luodoilla. Jäi treenit sikseen. Tänään luovutin verta, vaikka elimistö laittoi kovin vastaan. Luovutus kesti siis jumalattoman kauan. Hemo oli 150, jolla kuopii pitkälle, kunhan pääsee kuopimaan. Tänään on vuorossa juoksua. Voi taivas kun olen odottanut tätä päivää. Siksi varmaan menin luovuttamaan vertakin juuri tänään... Nehän sopii yhteen...

Nautiskelin sateessa 8 kilsan verran. Verihukka tuntui hieman Karikon mäissä, mutta vauhti oli niin iisi, että henki ehti tasaantua nopeasti. Juki ja Andreina, Mika sekä Emilia ja Darby olivat juoksemassa kovia rundeja Karikolla samoihin aikoihin. Mukava oli heitäkin nähdä taas. Polvi on hiljaa, minä en. Seuraava juoksu oli lauantaina. Ruissalossa alkavan tuulisuman alla. Vähän viskoi luntakin välillä. Tosin vähän kuitenkin. Kymppi alle 4.20/km. Ei ihan helppoa. Sunnuntain auringossa tehtävä pyörälenkki päättyi ärräpäihin. Takakumi puhkesi ja pyöritys vaihtui 1.20 tunnin kävelyyn kotia kohti. Kiva keli oli kuitenkin.

Dublin vaihtui Helsinkiin. Hyvä reissu turistina. Maanantaina suoraan jäiseltä motarilta kohti Kuuvuoren portaita. Treenit alkoivat hyvällä otteella. Otin jäisillä portailla melko varovasti. Päälle kuntopiiriä hallilla. Juoksua yhteensä hieman vajaa kymppi. Huomenna pyörää sisällä tai ulkona. Seuraava juoksutreeni keskiviikkona. Huomenna on vielä lomapäivä.

Tänään on keskiviikko. Ulkona on jäätä. Minulla on polvi. Huono yhtälö. Menen matolle. Raastoluola avataan vasta huomenna. Nyt on sen suhteen kuitenkin hyvä mieli, kun jäi viime vuonna vähän vähemmälle tuo Raastoluolassa juokseminen. Tänä talvena sitä on tarjolla. Juoksua nimittäin. Mutta nyt Kelalle.
Hyvin tuli kelattua. Vedin VL:ää, 2/2 minuuttisia. Kova oli tarkoitus juosta rentoa vauhtia, joten jouduin pitämään kovan vain 3.20-3.25 tuntumassa. Jostain on nyt lähdettävä liikkeelle. Tänään pyörää ja salia. Huomenna vedän ensimmäisen harjoitukseni Raastoluolassa.

No comments: