10/17/2006

Keskiviikkona näin ohimennen T3:n, jolla oli myös leikattu plika vasemmasta polvesta. Viisi viikkoa leikkauksesta ja kuulemma pystyi jo tapailemaan juoksua. Jälkiviisaana voinen omalta kohdalta todeta, että olin leikkauksen jälkeen kuntoutuksen ehkä liian varovainen/hätäinen. Nyt kun tästä tokenen, niin teen asialle jotain, enkä vain puhu. Tänään kävimme siirtämässä raastoluolan juoksumaton toisaalle ennen virallista luolan avaamista. Aivan sattumalta kuulin radiomainoksesta, että Underworld on vihdoinkin tulossa esiintymään tännepäin. Hainkin lipun sinne välittömästi. Syksyn keikkoihin kuuluvat nyt siis Underworld ja Slayer. Että on hienoa. Ja vielä kun viikonloppuna todennäköisesti voin jatkaa jalan treenaamista, niin tästähän tulee ihan hyvä mieli.

Perjantaina istuin olosuhteen lattialla aloitettuani polven "jumppaamisen". Puolessa tunnissa se alkoi taas vertymään. Pikku hiljaa taas kuitenkin mennään. Tänään vähän jumppaa vielä illalla, huomenna parin kilsan kokeilu, illalla ehkä hieman pidempi ja sunnuntaina sitten puolikas tai maraton, jos jompaa kumpaa on tarjolla tässä lähellä. Heh. Ei vaan, nyt ei taaskaan ole kiirus. Eikä pääni kestäisi maratonia vielä, kehosta puhumattakaan. Mieli kirkas. Olen zen.

Polvi alkaa taipumaan aina vain paremmin. Pistoskohdassa on muikea mustelma. Iso sellainen. Sellainen, joka muuttaa väriä ja muotoa, kun sitä katsoo. Varmaa on, että ennen sen häviämistä en harkitse juoksemista. Tällä hetkellä tämä sisäsyrjän pistoskohta on ainoa asia, joka polvessa tuntuu kipeälle, joten tilanne alkaa olemaan hallussa. Se on myös ainoa asia, johon näytän keskittyvän. Taas. Onneksi nyt on taas tilaa jatkaa kuntoutusta. Polven sisäsyrjän värikartta laajenee. Nyt se on lähinnä tummanruskea/punainen. Eilen jatkoin kuntopiirityksiä ja tein liikkuvuutta. Maanantaina jäi kuntopiiri väliin, mutta onpahan illalla aika sille. Ohjelmassa siis kuntopiiri ja jalkajumppa jalkapohjasta pakaraan. Samoin tänään lisätään liikkuvuutta. Juoksemista harkitsen vasta kun tuo värikartta kaikkoaa ja kun jalkaa voi venyttää loppuun asti.

No comments: