6/29/2006

Perjantai. Juhannusaatto. Eilen olin seuraamassa Juhannustriathlonia Kakskerrassa. Sari pääsi kevyesti maaliin ja vain vartin Mikan perässä... Polvessa tuntuu hyvältä eli ei miltään. tuntuu jopa siltä, että polvi voisi alkaa pikku hiljaa taipumaan.

Kiva juhannus tuli vietettyä. Aattona Maskuun uimaan ja grillaamaan sekä katsomaan ulkoilmateatterissa (kannettava ja dvd) leffaa. Nörttiä. Sitten kävimme Kustavissa jäätelöllä. Lauantaina lähdimme yöpymään Somerniemelle. Ravintoa tuli nautittua kotvasesti ja tutustuin uuteen uimapaikkaankin jossain Kiikalan lähellä. Härjenvatsaan. Polven tila on parhain sitten 16.12.2005. Nyt se taipuu jo kivutta, pääsen kyykkyyn kivutta ja ehkä pystyisin jo venyttämään kantapää-pakaraan -liikettäkin. Jumalavite! Vielä 1,5 viikkoa rauhallisemmin ja sitten pienet kokeilut. Nyt on taas uskoa pelissä. Vielä kaksi viikkoa töitä. Keskiviikkona kutsuu Pori. Se onkin mukavaa vaihtelua ainaisen Helsingissä ramppaamisen sijaan.

Jonkin verran tahmeaa liikehdintää oli tämänaamuinen suoritus kohti kustannuspaikkaa. Ei ollut hirveästi kimmoketta pitää kiirusta töihin. Onneksi parin viikon päästä alkaa loma.

No comments: