4/17/2006

Kevät, ensimmäinen kevät

Oli sitten Jussin polttarit ja SM-maantie. Ne eivät tosin liittyneet toisiinsa. Totean molempiin vain, että hyvä hyvä. Tänään kurkku on aivan tohjona tupakansavussa istumisesta. Kohta pitäisi aloittaa remontti tuolla vuokrakämpässä.

Sunnuntai meni tapetteja repiessä. Rentouttavalle viikonloppuoleskelulle jäi aikaa noin 1,5 tuntia sunnuntai-illalle. Yö olikin sitten lähes liskojen. Tänään on pirun kipeä olo. Piru. Duunin jälkeen vielä muutama pätkä tapettia (5 kerrosta päällekkäin) pois ja sitten pian onkin valmista. Hyvä sinne on sitten muuttaa. Flunssa painaa, eikä researchaaminen anna lainkaan armoa. Pää on ihan jumissa, mutta silti tekstiä syntyy. Se on varmaan todella laadukasta...

Onneksi lentsu rauhoittui. Sunnuntaina on pitkästä aikaa vuorossa kestävyysharjoitus, kun menen juottamaan Tohoa ja Helliä viimeistelyharjoituksessa. Mahdankohan jaksaa pyöräillä niin pitkään ja hartaasti. Pysyykö pullot hallussa? Hyvin tämä tästä. Lentsu kesti 3 päivää ja eilen tuli jo uhiteltua Keihäselle. Kaikkea se kevät teettää. Remontti finalisoituu kovaa vauhtia. Samoin tähy lähestyy. Olispa pirun hienoa, jos (ja kun) siitä on apua. Henkilökohtaisella urheilurintamalla on ollut tällä viikolla hyvin hiljaista terveydentilan hetkittäisen epästabiliteetin johdosta.

Maanantai porskuttaa menemään. Kevät on täällä. Eilen pyöräilin pitkästä aikaa hieman kun olin juottamassa Tohon ja Hellracerin viimeistelyharjoitusta. Tai ei ne mitään oikeastaan edes juoneet. Bostonissa juostaan parhaillaan kovaa vauhtia. Olisi ollut kiva nähdä maisemia televisiostakin. Tammikuussa vallitsin muutaman päivän siinä 10 mailin tuntumassa. Lenkille en tosin silloin kyennyt.... Huomisesta alkaa toivottavasti uusi aika. Tähystyksen toivoisin jelppivän polven tilannetta, niin elämästä tulisi taas helpompaa ja tutumpaa. Puoli vuotta taukoa tulee taas plakkariin. Kiva kiva. Taas on kerätty voimia syksyn paikkojen hajoamiseen?

No comments: