4/27/2006

Hiljaiselo jatkuu...

Lähti sitten tikit. Ehkä juuri sen kunniaksi polvi aloitti vihoittelemaan juuri siitä paikkeilta, jonka vuoksi alunperin nämä ongelmat alkoivatkin. Koska olen ekaa kertaa operoituna, en tiedä kuuluuko tämä asiaan. Siitä huolimatta takaraivossa alkaa kihelmöimään. Keli ulkona on ainakin kaunis.

Ja nyt jäävät kepit pois kuvioista. Jalkaa olen nyt treenannut, mutta välillä on pidettävä taukoa, että ehtii palautumaankin ja parantumaan. Pääasiallinen harjoittelu koostuu nyt seuraavista:

Vasemmalle jalalle varaamisen lisääminen
Pohjelihasliikkeet 4*5*20
Jalan nostot makuulta 4*5*20
Vasemman polven koukistaminen penkillä istuen 4*5*20
Polven koukistaminen lattialla liuttaen 4*5*20
Vasemman vastus medialiksen treenit
Lisäksi tavallisia keskivartaloa vahvistavia kuntopiiriliikkeitä tuntuman mukaan.

Ei näillä paljon aerobinen kunto nouse, mutta hitot siitä. Nyt mennään näin. Ensi viikolla alkanee kevyet kuntopyörälenkit ja porraskävely hissipalautuksella. Niin, vaikka urheilu-urissa on huikeita eroja, niin Khannouchin, Radcliffen ja Kekkin suhtaumiset vammojen kanssa taisteluun ovat esimerkillisiä. Siispä ei tässä mitään hätää, vaikka tänään tuli 6 kuukautta taukoa täyteen. Kuukausi vielä niin rikon viime vuonna tekemäni ennätyksen. Niin kuin kuluneista kuukausista voi huomata, ei korvaavien rintamalla ole tapahtunut mitään sellaista, jota mainita kannattaisi. Polven oireilu on vähän estänyt niitä hommia, joilla kykenin viime kaudella pitämään pään kuosissa. Tämänhetkisestä tilasta voi oppia myös sen, että viime syksynä tapahtunut innostuminen ja juoksumäärät olivat liikaa tälle keholle. Katsotaan miten käy tänä syksynä...

No comments: