12/13/2005

Torstaina tuli pitkästä aikaa hiki. Kuntopiiri ja pakaraa vahvistavat harjoitukset jatkuivat. Venyttelyssä tuntuu, että lonkan kipupisteet ovat ainakin rauhoittuneet elleivät jopa kadonneet. Ei saamari. Aika on muuten kulunut nopeasti: Väittelin tasan vuosi sitten. Ei hemmetti. Näppärästi iski päälle alustava vilustumiskohtaus eli flunssa. Ei ole vielä oikea kipeys tämä, mutta aiheuttaa pyöräilyn poisjäämisen sunnuntain ohjelmasta. Konkurssi, pahempi konkurssi, tämä päivä. Näin se menee. No jaa, kaikki on jo suhteellista. Hyvä tässä on olla.

Sunnuntai-iltana sortuminen oli tosi lähellä. Kuitenkin pidän pääni kylmänä ja jatkan taukoa väkisin perjantaille. Sitten aukenee taivas tai helvetti. Aamun koitteessa jumppasin taas. Todella äijämäinen aamu, juu.

Tiistaina nukuin ohi aamutreenin. Yht'äkkiä aukeni mahis lähteä ensi lauantaina Kööpenhaminaa ja sinne nyt sitten kanssa mennään. Piti mennä seuraamaan testijuoksua ja iltapäivällä Z:n ja Hell'n kanssa Suomen Urheiluarkistoon, mutta siellä käyminen jää toiseen kertaan. Tänään on viimeinen järjestöjyräys Varsyssä ja joululounas päälle. Kun vielä tänään on täällä Montussa joulusapuska, niin taidan olla illalla aika ähky. Juoksutaukoa vielä 2 täyttä vuorokautta. Perjantaina ensi askeleet ja lauantaina Köpiksessä täysi rähinä päälle.

No comments: