12/07/2005

Toinen päivä totaalisen juoksulevon parissa oli henkisesti kypsempi kuin yleinen olotilani on ollut muutamaan viikkoon. Aamulla on tarjolla rutiinia taas - miehekkäästi ilmaistuna pakarajumppaa. Ja illalla on tarjolla kuntopiiriä, pyöräilyä, lisää pakarajumppa ja ... vesijuoksua. Ajattelin tosissaan, että jalka nyt sitten ei enää puudu vesijuoksussa, niin laskeudun takaisin altaaseen. Hiihtämään en tällä kertaa kykene, mutta altaaseen ehkä. Tasan neljän viikon päästähän on SE:n vuosipäivä. Pitäisiköhän sen kunniaksi vetäistä seitsemän tuntia?

Nääh. Sunnuntaina pyöräilin Kakskerran ympäri. Onneksi meni sentään alle tunnin. Koko reissulla energiat loppuivat tuohon Tonttulinnanmäkeen. Viimeinen kilsa kotia kohti oli aika näännyttävä. Pyöräilyn ka.pulssi oli reippaan alueella 1.45 ajan, parhaimmillaan yli 180. Kiva fiilis kun saa mäessä reidet anelemaan. Tänään piikille ja illalla akupunktioon. Juoksutaukoa vielä 11 vrk.

Sain piikkiä kahteen paikkaan. Hyvä. Piikit eivät kuulemma haittaa Linnan juhliin osallistumista, mutta ei sen väliä, kun emme nyt tänä vuonna sinne menekään. Samalla sain tuta suunnistuksen saloista. Varsin informatiivinen ja tärkeä ohje on se, että "pitää tietää minne on menossa". Mulla on päämäärä ihan pimennossa. Jotkut asiat ovat tiivistettyinä lähes filosofisia toteamuksia. Tämä olkoon minun maailmankuvassani yksi sellainen. Hienokin vielä. Taas sataa lunta. Aurinko näyttää kuitenkin pilkahtelevan tuolla jossain.

Elämä jatkuu entisellään. Täytän tänään kolmannen kerran 11 v ja parin vuoden päästä olen WAVA-hyvityksen piirissä. No, ensi kesänä kulkee silti. Totaalitaukoa jäljellä 9 vrk. Torstain Hesan keikka oli ok. Sekin lisää hyvää mieltä. 8 vrk jäljellä, vaikka voisin kyllä ainakin kokeilla jo juoksuaskelia. Parempi ottaa vielä rauhassa. Konkurssikypsässä tilanteessa ei muutamalla päivällä ole enää mitään merkitystä. Viikonloppuna rankaisen taas Marvilia, pikku pyöräkultaani. Sitä perkeleen romua. Ei vaan, hyvässä kunnossa se on jo, kun keskiö vaihdettiin. Huomenna voin taas jatkaa muutoinkin korvaavien parissa. Virran Mikko oli kysellyt mua tänään lenkille vastaajaviestillä. Ihan pian ... ihan pian.

No comments: