10/23/2005

Taas se alkaa

Juoksin kai parikymppiä. Parikymppiä my ass. Jalat olivat sellaisessa vedossa, että kympissä oli tekemistä. Olin töissäkin pitkään. Onpa hienoa. Hitto kun voisi syyttää tästä vaikka naapuria, mutta kun ei voi. Oma moka. En kyennyt myöskään hyppelemään vasemman ulkoreiden ja pakaran outouden vuoksi. Tänään iltapäivällä on uusi tsekkaus.

Jätin eilen toisen harjoituksen tekemättä. Ihan vain siksi, että vasen ulkoreisi/pakara saa ylimääräistä palautusta ja siksi, että tänään jatkuvat treenit alkaisivat taas sujua niin kuin pitäisi. Kyllä piti perustella päätöstä monta kertaa. Nuts.

Torstai on toivoa täynnä. Niin oli eilenkin. Eka varsinainen treenipäivä pitkästä aikaa (lue = maanantaista). Aamulla kymppi, illalla kaksi, jossa upotettuna TV 15 km. Leppoisa meininki, vaikka illan treenistä jäi vähän kumma olo. Tähän asti olen juossut 15 km:t kiihtyvinä, nyt tasavauhtisena. Vauhtia oli 3.35, vaikka piti mennä 3.40-vauhtia. En saanut oikein kalibroitua vauhtia missään vaiheessa. Ehkä viikon päästä sujuu hallitummin. Tänään ei painanut pätkääkään, vaikka niin kuvittelin illalla. Pakara/ulkoreisi-yhdistelmä on kuitenkin kipeä edelleen.

Lauantaina juoksin uudistetun VL:n. Nyt oli ja on vuorossa tonneja. V meni sub 3.30 ja L neljän hujakoille. Tästä treenistä jäi hyvä fiilis. Ulkoreisi oli edelleen ei-hyvä. Tänään juoksin normaalin 32 km lenkin. Jouduin pysähtymään venyttelemään ulkoreittä kolmasti. Lenkin jälkeen tosin se ei tuntunut miltään. Tulehduslääkettä ja ultraääntä. Vähän typerä homma. Jaki oli puolestaan juossut hyvin tänään Venetsiassa. 2.21.43 on hyvä suoritus sairastelun jälkeen.

No comments: