8/31/2005

hB

Väsymyksen syy ei ainakaan ole liian huonoissa veriarvoissa. Sehän lämmittää mieltä. hB on itselleni huima, 146. Väsymys alkaa tosin olemaan jo poissa. Kait piiiitkän loman jälkeen työrytmiin rutinoituminen oli kova juttu... Heh. Ei hemmetti. Meikäläinen on paperia. Lepopulssi oli pian taas normaalimpi ja VL kulki rautaisesti. Ruissalossa 12 km ylä-/alamäki-vedoilla kulki 3,5 minuuttia viime kertaista vastaavaa treeniä kovempaa. Jaloissa tuntui olevan voimaa aivan saamaristi. Hyvä kun tuli kulutettua kaikki voimat VL:ssä elokuun lopulla kun ei tässä ole kuin koko syksy edessä. Tänään kevyttä ja huomenna Jukin kanssa kovaa. Toivottavasti.

Kova meni jutellessa. Ruissalon alku oli hankalampi kuin muistin. Onneksi loppu tuli ihan hyvin. Vauhti ei päätä huimannut (3.38/km), mutta eipä tässä vielä kovempaan ole tarvettakaan. Huomenaamulla VL:ää Jukan kanssa. Harjoituspäiväkirjan vuosi vaihtuu muutaman päivän kuluttua. Raadollista on lukea kilsamäärien voimakasta vaihtelua 2000-luvulla. Nooh, tuloksetkin ovat sen mukaisia...
Jee. Onpa hienoa. Ennen töiden alkua alla on jo 20 km juoksua (incl. 10 km fartlekiä). Hiemanko on äijämäinen olo. Hieman! Kyllä. Äijämäisyys jatkui myös iltapäivällä Tohon kanssa ja kuinka ollakaan päivän saldo oli 42,5 km. Tosin puolikkaita ei lasketa. Päivässä tuli yli puolet viime maaliskuun kilsoista. Onpa hienoa. Huomenna tietenkin jalka menee poikki tai jotain muuta vastaavaa, mutta nautitaan tästä nyt sitten. Aamulla juoksin vain kevyttä. Huomenna kiihtyvää reipasta.

No comments: