3/16/2008

Virginia Beach

Paras puolikkaan reitti ikinä. Tasainen kuin harmaa maanantai. Juoksin ekat vajaa kolme mailia vastatuuleen isomman porukan kanssa, kävin metsässä ja sitten hinutin tasaisen hidasta vauhtia maaliin. Myös siinä vaiheessa kun naisten kärki viiletti ohitseni. Kellotin kevyesti kaikkein hitaimman aikani, mutta juoksin sen neljä päivää flunssasta toipumisen jälkeen. 1.17.49. Kamalaa, mutta mukavaa. Viimeiset neljä mailia tuuli selän takana ja edessä alamäkeen viettävää Avenueta. Kärjessä nuo veikeät Boulderin pojat vetivät 63-alkuiset. Paikalla oli suhteellisen kova tuuli, kun yöllä aluetta vaivanneen myrskyn jälkimainingit hellivät juoksijoita. Olin omassa ikäsarjassa toinen, mutten sitä siinä vaiheessa tiennyt kun lähdimme kohti kotia. Missasinkohan isonkin summan? Puolikkaalle osallistui 5.500 juoksijaa.

Kisa oli isosti järjestetty. Ison Atlantin pauhatessa reitin vieressä oli välillä aika pieni olo. Joskus on.