11/10/2007

Kiireen ja netittömyyden keskellä on täällä hiljaista. On tumma keskiviikko, mitä tulee kotimaisiin uutisiin. Kävin eilen aloittamassa USA:n treenikauden. Niinkin käsittämättömällä treenillä kuin 10x200m. Ajattelin kokeilla, miten alkaa kulkemaan vanhoilla menetelmillä. Parin kuukauden päästä alkaa tuntumaan, mihin ollaan menossa. Juoksin niitä rauhassa kuten kymmenen vuottakin sitten, 34-35. Palautus sama matka, mutta hitaammin. Heh. Huomenna piipahdan vetelemään viissatasia.

Viikonloppuna sitten johonkin kisaan. Pitkä lenkki vaihtunee täällä lauantaiaamuun kello seitsemään kun silloin on kunnon ryhmä koolla. Saas nähdä saanko harjoittelukavereita. S tosin veti kanssa eilen kakssatasia, joten eiköhän tää tästä. Keskiviikkona pari kevyttä ja torstaina piipahdimme Baltimoressa. Illalla juoksin lähikentällä viissatasia täyspimeässä. Umpipimeässä siis. Onneksi oli mustat vaatteet niin en erottunut taustasta. Rauhallista vauhtia (3.10/km) tässä vaiheessa kautta. Perjantaina piipahdin vain aamulenkillä, kun iltapäivällä ajoin tulevalle työpaikalle Fairfaxiin.


Lauantaina osallistuimme taas Howard County Stidersin yhteislenkille. Nyt paikalla oli 30-40 juoksijaa/hölkkääjää. Meidät esiteltiin lyhyesti muille (saimme jäsenkortit perjantaina) ja sitten vetelinkin neljän vauhtia 16 km yhden naisen ja muutaman kollin kanssa. Minulla ja heillä oli näyttämisen meininki, joten kiristin loppua kohden. Takaisin lähtöpaikalle kanssani tuli vain yksi heistä. Huomenna, sunnuntaina, ko. seuran viikkokisa, 5 mailia. Ehkä jaksan, ehkä en.

No comments: