9/01/2007

Kesä taittuu

Tänään aamulla vetelin vain kevyttä ja illalla on tohtorin vetämä kuntopiiri. Josko huomenna sitten sai jo koneesta irti edes reipasta?

Tiistaina käväisin ulkoilureitillä. Kiihtyvää kymppiä selvästi aiottua reippaammin ja helpommin. Ei ikävää. Keskiviikkona koko koulu piipahti Ellivuoressa. Aikainen lähtö ajoi valkoisen koiran lenkille jo hyvissä ajoin ennen kuutta. Asennetta kato. Sitten iltapäivällä muiden aloittaessa polttopallon lähdin lenkille. Varsin kevyelle sellaiselle. Siihen päälle savusaunaa, järveä ja sapuskaa. Eivät olleet ikäviä nekään. Torstaina jatkuivat taas treenit. Suuntasin Ruissaloon leikittelemään vauhdilla. 2/2 vedin kympin verran. Kokonaisaika alle 3.40-vauhtia, joten en ollut pettynyt siihenkään. Tänään perjantaina sitten kevyttä, taas savusaunaa ja yöllä MM-maraton. Holmén ottaa muuten pronssia!

Ei ottanut, mutta esitti kyllä sisukkaan suorituksen. Perjantain lenkillä sain kuulla, että sunnuntaina juostaan Härkätien lenkki. Sinne sitten mukaan. Viime vuonna se oli eka kova polvioperaation jälkeen.


Härkätie, 7,5 km. 25.20 eli 3.22/km. En ole tyytyväinen muuta kuin siihen, että pystyin juoksemaan. Kesän ratakisat jäivät hyvin keskinkertaiselle tasolle (1500m: 4.11, 3000m: 9.06 ja 5000m: 15.42), eikä maantiekään nyt kulje. Se oli tällainen kesä tällä kertaa. Jaaha. Nyt oli niin kiireinen viikko töissä, että jäi tämä päivittämättä. Elokuun viimeinen viikko sujui kelvollisesti ottaen huomioon työtahdin ja Osakan vaatimukset. Maanantaina keventelin, mutta kuitenkin kuntopiirissä tuli vähän irroteltua. Tiistaina juoksin Tohon kanssa reipasta Karikolla. Vajaa 9 km kolmea puolta. Viimeinen kierros ei tuntunut niin reippaalta. Torstaina palasin Karikolle. Vedin 2x3xkierroksen siten, että kaksi ekaa kierrosta reipasta ja viimeinen kovaa. Kulki suht helposti nuo kovat. 3.12-vauhtia. Tänään perjantaina juoksin kevyttä 20 km, jossa osan matkaa Tohon kanssa. Kiva oli pulista. Polvi pyytää lisää venyttelyä.

Huomenna on SM-duatlonin toimitsijatehtäviä, yöllä maratonkatsomo ja sitten freshinä Maskuun sunnuntaina klo 11.00. Taidan juosta lyhyemmän matkan, jos jaksan edes sitä.

No comments: