8/17/2007

Futista

Maanantaina kykenin kahteen kilometriin. Jalat ovat aivan uuvuksissa. Lirputtelin vedessä Maskussa hieman aikaa. Ehkä se palautti. Tiistaina aamulla tunti pyörää ja iltapäivällä Tohon kanssa kevyttä. Keskiviikkona avasin pelin kevyellä ja jatkoin iltapäivällä neljä kertaa Karikolla. Sen jälkeen uuvahdin taas. Oli sen verran kuumakin. Huomenissa aamulla kohti J-kylää, jossa on taloustieteilijöiden futiksen SM-turnaus. Toivottavasti paikat pysyvät ehjinä. Väsymyksestä viis...

Selvisin J-kylästä ehjin nahoin. Paikat, selkä ja pakarat, ovat vain väsyneet. Kyynerpäässä äijämäinen palohaava ja vatsassa nappiksen ruhjeita. Olen kyllä huono pelaamaan, mutta yritinpähän kuitenkin. Nyt TAAS pari päivää rauhassa. Sitten alan paneutumaan harjoittelemaan syksyä ja ensi kautta varten. Syksyksi perustaa, jotta kestää sitten kehittyä. Kovat puheet näet.

Viikonloppuna alkoikin sitten flunssa. Keskiviikko menossa. Aamulla kävin vähän ulkoilemassa, mutta vielä ei kykene treenaamaan. Rauhassa nyt vain. Kullalla onkin sitten väitöstilaisuus perjantaina. Se taitaa jännittää minua häntä enemmän.

No comments: