6/28/2007

On taas maanantai. Ensimmäinen tavallinen työpäivä kahteen viikkoon. Me to memo: tuplasetti konferenssia on sinulle liikaa. Olenkin nyt täysin loman tarpeessa. Siihen on vielä kuukausi. Nooh, illalla kevyttä ja huomenna jotain kovempaa.

Tiistaina 10*400m kulki yllättävän hyvin välillä 71.8-66.5. Rullailin ne parinsadan hölkällä. Keskiviikkona oli työreissu Hesaan ja illalla triathlonkisan seuraamista, joten en ehtinyt juoksemaan kuin aamulla. Torstaina kostin juoksemalla aamuseiskalta reipasta maastossa. Kymppi 37.30 pulssirajoituksella. Tyytyväinen olen.

Perjantaina suuntasimme Darbyn ja Emilian kanssa Högsåraan viettämään juhannusta. Ei lainkaan paha paikka. Kakkuakin oli tarjolla. Lauantaina kevyttä ja päälle 10x200m. Sunnuntaina vetelin hieman väsyneenä vain 23km. Otin sen rennosti. Ylihuomenna nokka on taas kohti ulkomaita. Viikkoon tasan 100km.

Ulkomaan reissu jäikin sitten vain päiväksi Arlandaan. Ihmeellinen päivä, joka päättyi siihen, että päässyt jatkamaan Lancasteriin asti, vaan palasin takaisin kotiin. Eipä tuo, ylimääräinen työpäivä oli nyt tarpeen. Illalla juoksin Karikolla Z:n, Virran, Jukin ja Mikan kanssa viissatasia alamäkeen. Sitten päätin, että aloitetaan ratakausi huomenna Naantalissa ja sitten todellisella low profilella PNG:n vitosella.

No comments: