6/01/2007

Jarrut päälle

Keskiviikkoaamuna vedin 20*200m minuutin palautuksella. Vauhtia oli kolmen minuutin molemmin puolin. Tästä lähdetään liikkeelle. En ollut ainoa radalla, sillä Darby ja Lampainenkin sekä kultsi mukana olivat kehissä. Sitten pitikin suunnata nokka kohti Brysseliä. Asiantuntijan nakki kutsui. Illalla ehkä kevyttä, huomenaamulla hieman pidempää, koko päivä takamus penkissä ja sitten illalla lento kotiin. Perjantaina normaalisettiä.

Lento olikin sen verran myöhässä, että lenkki jäi tekemättä. Sen sijaan metsästin ruokaa! Sitä löytyi piiitkän kävelyn jälkeen. Söin tosin hotellissa jäätäkin, niin nälkä vähän taittui. Torstaiaamuna juoksentelin hieman reippaahkosti Brysselin puistoissa. Lähinnä yhdessä niistä. Perjantaiaamuna väsytti reilusti kun lento oli hieman myöhässä yöllä. Ei tosin merkittävästi, väsytti vähän niin kuin kokonaan. Perjantaina "saunalenkki" Jukin ja S:n kanssa Ruissalossa metsän puolella. Jalat vähän raskaat. Huomenna radalle.

Oli vuorossa pyramidi: 400/800/1200/1600 ja sama alaspäin. Se paljasti kunnon tai oikeastaan juoksuvauhtini nykyhetken rajat. A-luokat sun muut ovat tavoite suurehkon sumun keskellä. Ei se tosin estä niiden saavuttamista, mutta harjoittelulle on tilaa koneessani. Silti, hyvä mieli jäi.
Sunnuntaina nylkytettiin Jukin, Tohon ja Z:n kanssa pitkä. Itse juoksin noin 2.20. Lopussa, pienen väsymisen kiristin hieman vauhtia. Loppupäivä pyörähti Keravalla PM-kymppiä seuratessa. Saldona muutama kuva ja palanut päänahka. Maanantaiaamuna kevyttä lyhyesti. Vasemmassa takareidessä kirraa ja nyt uudesta paikasta. Toivottavasti tänään salamoi.
This is a minor setback, I have to confess. Sanonpa, että fuck. Päivän kuluessa vasemman polvitaipeen ulkosyrjän jänne/jänteet ovat varsin kipeät ja haittaavat jopa kävelyä. Missähän asennossa nukuin viime yön, sillä eilen ei ollut missään vaiheessa mitään merkkiä tällaisesta. Aamulla vain heräsin ja portaissa huomasin, että kaikki ei ole reilassa. Kyllä sillä kevyttä juoksee väkisin, mutta se ei ole oikea tie. Nyt kun paluutie on niitetty alulle. Vähän kyllä korpeaa, mutta ehkä homma hoituu muutamalla levolla. Duunissa on yhä helvettiä.

Tiistai. Tauko jatkuu.
Keskiviikko. Tauko jatkuu. Aaarrrghhhh
Torstai. Tauko jatkuu edelleen.
Perjantai. I'm back in business. Kevyt 6 km aamulla. Varovaista juoksua tosin.

No comments: