12/23/2005

Tiistaina olikin sitten taas nokka kohti Helsinkiä. Palaveri kesti 3,5 tuntia, joten kivasti meni tämäkin päivä tässä. Illalla vasen polvi äityi juoksusta ja ehkä viikonloppusesta Köpiksessä suoritetusta kävelystä vähän ehkä liikaakin. Maltti my ass. Vetäsikin siihen sitten noin 14 km Tohon ja Johannan kanssa. Vauhti oli jotain neljää puolta ja ihan kivalta tuntui. Paitsi polvessa. Jatkan taukoa kunnes polvi (tai etureiden alaosa) on riittävän yhteistyöhaluinen. Mutta kivaa oli juosta taas.

Sitten menikin päivä pyhälle hengelle. Aamulla istuin johtokunnan palaverissa, sitten oli synttärijuhlat ja sen perään joululounas. Tästä päivästä alkaa myös joululoma. Näppärää. Jalka on nyt selvästi parempi aktiivisen hoitamisen ansiosta. Ja noin.

Nyt on perjantai ja totuttuun tapaan piipahdan lomalla töihin... Polvi on nyt kunnossa. Kahden päivän paussilla. Hyvä näin. Odotan innolla, miten se suhtautuu illan lenkkiin. Jos nyt saisi jossain vaiheessa tasaisen varmuuden ja sitten voisi alkaa ihan harjoittelemaan. Nyt menen viettämään joulua.

No comments: