2/12/2005

Talven keskellä

Remontti on takana. Viimeisin harjoitus torstailta ja tänään SM-hallien palaveri menee pahasti kuntopiirin kanssa lähekkäin. Lienee taas persoonallisen kokousasun vuoro. Jalka oli lauantaina ja sunnuntaina todella kipeä. Kuitenkin se palautui tuosta aika nopeasti ja nyt se on vain kipeä. Huomenna ei satu enää lainkaan? Kettumaista on kuitenkin se, että mieli on asiasta maassa. Back to square one? I sincerely hope not.

Juoksin eilen vahingossa 50m! Että tuntu hyvälle. Juoksinkin täysiä. Jos ja kun pääsen taas harjoittelemaan sitä itteään, saa järjestörotan hommat jäädä minimiin. Piirin hommissa jokaisen kokouksen jälkeen tekee mieli lopettaa urheiluhommat tykkänään siihen. Sen verran masentavaa, ellei jopa rusentavaa seurattavaa se homma on. Vuosi loppuun sitä. Nyt on kuitenkin varsin keväinen päivä, joten ilo kattoon.
Illalla salilla tein kuntopiiriä. Treenit ovat muuten olleet remontin vuoksi vähän niin ja näin. Vesijuoksemassa olen käynyt viimeeksi torstaina, pyöräilemässä viikko sitten. Eilen tosin juoksin matolla minuutin 4.30/km. Tuntui kielletyn hyvältä. Aivan todella hyvältä.


En ole sitten ehtinyt korvaaviin. Muutto ja remontin loppusuora sekä armoton väsy ovat estäneet sen. Kunhan tilanne normalisoituu, niin jo vain on ilo. Lääkäriin neljä päivää...

No comments: