2/28/2007

Vähän triathlonia, hidasta uintia

Jep. Uinti oli kamala kokemus. Meinasin jäädä sille tielle vaikka matkaa oli tarjolla vain 500m. Näennäisen rytmin hajottua räpiköin lähinnä paikallaan keskittyen pinnalla pysymiseen ja hengittämiseen. Jäin kärjelle 2.45 ja kullallekin minuutin. Hiihto sujui tasaisesti ja juoksu kiihtyvästi. Tuloksista ei ole tietoa, mutta kiva kokemushan tuo oli. Illalla juoksin tv kympin Raastoluolassa. Sen jälkeen maistoin suklaata.

Sunnuntaina läksimme normaalia aikaisemmin pitkälle. Juoksin 32km ja siihen tykö sitten S:n kanssa Alastarolla 1.40h hiihtoa. Illalla väsytti seurata pyykinpesukoneen tasaista työskentelyä. Ehken seuraa sitä pidempään, vaan keskityn muuhun. Vielä täytyy ääneen todeta, että Limppareiden perjantainen keikka oli itselleni jollakin tavalla pysähdyttävä hetki. En osaa kuvailla tarkemmin asiaa.

Maanantaina oli oletetun nahat. Vaivoin jaksoin kuntopiiriin. Paremmin jaksoin sieltä pois. Tiistaina piipahdimme Helsingissä Halosen kanssa samoissa kemuissa. Tänään on keskiviikko. Viimeinen helmikuun päivä. Ehkä viikonlopun keekoilut painavat yhä tai sitten olen liittymässä sairasklubille. Niin tai näin ohjelmassa on hallia ja lauantaina - jos en kipeydy - Porin hallikymppi. Lähdin ottamaan 15 minuutin nokoset. Kokoushuoneen pöydälle.

Illan harjoitus kulki ihan hyvin suhteessa virkeystilaan. Juoksin sub 3.20:tä 1/2/1/2/1 kahden ja puolen palautuksella.

2/22/2007

Lisää luolaa

Mennä viikon takareisiongelma on jäänyt taakse. Eilen rullailin Jukan kanssa muutaman kakkosen sekä kolmosen ja yhden tonninkin vielä. Kaikki tämä rajoitin päällä 3.15-3.17 -vauhtia. Maanantaina nupitin Kirkkonummella, mutta selvisin siitä vain uudella peukalon peläytyksellä sekä oikean takareiden kirraamisella. Olen kuin Litti, pian täysin palasina. Tänään piipahdan hierojalla ja huomenna jatkuu taas.
Torstaina raastoluolassa suoritettu rajoitettu kymppi maistui makealta. Saas nähdä miten huominen testi kulkee. Jos on niljakas keli, niin ei kulje lainkaan, mutta tuleepahan tehtyä.


Ja niljakas keli oli. Plussaa ja pientä pöpperöä tossun alla. Juoksin "ponnistamatta" 35.30. En voi sitä hirveästi harmitella. Pitävällä alustalla olisi kulkenut juoksun tavoin. Oikea takareisi väsyi liukastelussa. Sunnuntaina lipsuttelin 31 km Jolen ja Z:n kanssa. Vammakierteen jälkeen parhain viikko näyttää kokonaisuudessaan tältä:

MA: 5 + 11 ~4.00
TI: 5 + 14 & 1/2/3/2'3min. ~3.13-3.17
KE: 10 + hieroja
TO: 5 + 5 & TV 10 ~3.45
PE: 10
LA: TV 10 ~3.33 + 12
SU: 31
YHT. 136km

Maanantaina väsytti ja illalla ketutti. Lähinnä ylimääräinen liukkaus. Tänään, tiistaina oli puolestaan varsin pitävä keli, joka selittyy pitkälti reippaalla pakkasella. Melkoista tasapainoilua siis. Illalla Jukin ja Z:n seurassa muutama tonni. Hallissa.

Tiistain tonnit kulkivat ja eivät kulkeneet. Onneksi kulkemattomuus, lähes totaalinen sellainen, sijoittui jo toiseen vetoon, niin selvisin kunnialla loppuun. Lopuksi veteli kakssatasia a' 32 sek. Keskiviikkona reposteli iisin kympin runsaassa pakkasessa. Sama lämpötila jatkui torstaiaamulla. Ihan sama kun tuli kuitenkin ulkoiltua. Tänään Raastoluolaan ja leffavisaan. Tiukka ilta.

Kymppi kiihtyi kivasti ja leffavisassa sijoituimme toiseksi. Edellä K. Salmisen vahvistama joukkue. Ketäs me hankimme ensi kerralla tueksi? Perjantaina kevyttä ja yöllä Limonadi Elohopean viimeinen keikka. Siitä keikasta ei voikun kiittää kavereita. Harmillista kun ei voinut jäädä fiilistelemään keikan jälkeen Päiväriin ja piti siirtyä nopeasti nukkumaan kun lauantaiaamulla eli ihan justiinsa on talvitriathlon. Sinne siis. Illalla luolaan.

2/11/2007

Työt vähän haittaavat

Illalla kuntopiiriä. Kuntopiirissä terveeseen polveen kävi vähän. Vähän liiankin kanssa epäilen.
Tiistaiaamulla polvea kolotti. Lopussa samalla tavoin kuin vasenta vammamagneettiakin. Piru sentään. Illalla luukutimme hallissa Z:n ja Jukin kanssa tonneja ja viissatasia. Kulki keposesti. Vasta loppuverryttelyssä tervettä polvea kolotti. Keskiviikon pääharjoitus oli sattuneesta syystä venyttely ja lepo. Jätin myös torstain aamujolkotuksen väliin. Illalla nautiskelin taas Raastoluolassa kiihtyvää kymppiä siten, että keskivauhdiksi tuli just 3.30. Tiellä ollaan yhä, mutta haparoivin askelin. Mukamas. Huomenna olisin ollut käytettävissä pankkiviesteissä pitkästä aikaa, mutta saatavilla lienee kovempiakin kolleja.


Perjantaiaamu ei käynyt polveen. Iltapäivä kuluu abstraktien arvostelulla. Tiukkaa puuhaa sekin. Illalla hallissa pankkiviestit todennäköisesti objektin takaa. Riippuen siitä ehdinkö lataamaan salaman akut. Tiukkaa puuhaa sekin. Ilman asennetta tosin.

Kamera jäi kotiin, mutta lauantaina piipahdin Raastoluolassa. Sunnuntaina liukastelin pitkää Z:n ja Jukin kanssa. 45 sekunnin juoksun jälkeen nupitin siten, että vasen peukalo on nyt ihmeissään ja osaksi puolitehoinen. Viikkoon yli satanen. Maanantaina taas kuntopiiriä. Vähän vaikeammin kun peukalo ei ollut kehissä vielä. Tiistaina oli pakkasta. Illalla hallissa Juki ja Virran kanssa kilsoja ja kakkosia. Viimeiseksi jääneessä vedossa vasen takaressu kramppasi kunnolla. Toivottavasti perjantain keikka ei vesity nyt...!
Keskiviikkona kävin vain saunassa ja poreilemassa. Torstai näyttäytyy juoksun suhteen yhtä harmaana kuin keskiviikko. Huomenna lienen kameran takana, en radalla. Eipä hätää kun tämä ongelma hoituu edellisiä nopeammin kuntoon.


Perjantai oli sivusta seuraamista. Kamat oli kassissa ja kassikin mukana, mutta kuskasin sen takaisin autoon kun varovaisuus selätti juostako vai ei -jaakobin painin. Lauantaina jalka oli jo hiljaa, mutta annoin sen olla rauhassa. Sunnuntaina kävimme hiihtämässä Parmaharjulla. Huomenna jatkuu juoksut. Välillä pitää piipahtaa Kirkkonummellakin, joten jää kuntopiiri väliin.